TrophyBars Ürünlerinde Garanti Mevcut mudur?

Tüm ürünlerde olduğu gibi üretimini gerçekleştirdiğimiz TrophyBars Ara Atkı ürünlerinde de, faturalama tarihinden itibaren garanti süresi 2 yıldır. Bu 2 yıllık süreç dahilinde tespit edilen imalat ve montaj hatalarını kapsamaktadır.

TrophyBars, tamamen kendi üretimimizdir ve bu avantajla müşterilerimize satış sonrası süreçlerde ve özellikle garanti kapsamı dışında kalan parça hasarı, kayıp ve olumsuz durumlarada destek sağlamaktayız. Herhangi bir parçada yaşanan sorun nedeni ile komple set ürün almak zorunda kalmadan, bizlerle iletişime geçmeniz durumunda ilgili parçayı temin etme fırsatı sunmaktayız.

Garanti Yönetmeliği

Garanti süreci; Kolaylı Otomotiv San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti.'nin TROPHYBARS markası altında üretilen ürünlerde garanti süresi içinde tespit edilen imalat ve montaj hatalarını kapsar.

Garanti süresi, TROPHYBARS Roof Rack System için faturalama tarihinden itibaren 2 yıldır.

Bu garantide belirtilen kısıtlamalar ve istisnalar dikkate alındığında, Kolaylı  Otomotiv San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti., gerekli onarımları gerçekleştirerek veya kusurlu parçaları değiştirerek (imalatçının takdirine bağlı olarak) garanti süresi içinde imalat ve montaj hatalarını ortadan kaldırmayı taahhüt eder.

TROPHYBARS markası altında üretilen ürünlerde garanti yükümlülükleriyle ilgili aşağıdaki kısıtlamalar ve istisnalar vardır:

  • Garanti; yanlış kullanım, aşırı yükleme (Maksimum 75 kg) ve yanlış montaj (sürüş yönetmeliklerinin ihlali de dahil olmak üzere) veya ürünün kullanım kılavuzunun ihlal ettiği aparatların kullanılması gibi durumlardan kaynaklanan kusurları kapsamaz.
  • Otomobil, kargo, kullanıcının diğer mülklerine ve üçüncü şahıslara verilen hasarları kapsamaz.
  • Garanti, normal aşınma ve yıpranma nedeniyle ortaya çıkan hasarları kapsamaz. (Yüzey durumu, bağlantı parçalarının aşınması vb.)
  • Garanti, ihmalden kaynaklanan (çizikler, talaşlar, kesikler, ezikler, çatlaklar vb.)  hasarları kapsamaz.
  • Garanti, dikkatsiz nakliye (sıkma, çarpma, kesme, devrilme vb.) nedeniyle nakliye şirketleri tarafından verilen zararları kapsamaz.