Neden TrophyBars Ürünlerini Tercih Etmelisiniz?

Otomobiller, sürücüleri için bir araç olmaktan çok artık çokca vakit geçirdiği bir yaşam alanı konumunda. Nasıl evimizde güvende hissediyorsak, araçlarımızda da güvende olduğumuzu bilmek son derece önemli. Bu nedenle aracınızda daha fazla alan gerektiğinde kullanacağınız bir portbagajda, hobileriniz için kullanacağınız bisiklet taşıma veya kayak takımı taşıma aparatlarında, kamplarda kullanacağınız araç üstü çadır uygulamaları gibi ve birçok ihtiyaçlarınızda güvenle kullanabileceğiniz bir ara atkı ürünümüzü sizlere sunuyoruz. 

TrophyBars Ara Atkı ürünleri tamamen yerli, kendi üretimimizdir. Ürün profil ve tüm aksamları 1. sınıf malzemeden üretilmekte ve emsali olan ithal ürünlere oranla daha avantajlı fiyatlarla sunulmaktadır.

TrophyBars;

  • Alüminyum eloksal profil yapısı ile yüksek dayanıklılığa sahiptir.
  • Kataforez boyalı bağlantı ayakları, korozyona ve paslanmaya karşı ekstra dayanıklıdır.
  • Plastik bağlantı aparatları, yüksek sıcaklık ve aşırı soğuk hava şartlarına karşı dayanıklılığını en üst seviyede tutmak için %70 polyamid, %30 cam elyaf katkılı olarak üretilmektedir.
  • Özel profil yapısı ve T kanal tasarımı ile portbagaj, box, bisiklet ayağı, kayak bağlantı aparatı, sepet, çadır, led aydınlatma vb. aplikasyonların bağlantılarına uyum sağlamaktadır.
  • Ürün, kolay montaj için gerekli tüm parçalar ile birlikte sunulmaktadır.